Wat doe je voor werk?

Eigenlijk zou ik graag een simpel antwoord willen geven op de vraag: “Wat doe je voor werk?” Maar dat antwoord is er niet. Ik zing, speel gitaar, maak mensen aan het lachen, acteer, irriteer wat mensen, maak wat foto’s en zo af en toe doe ik wat grafische vormgeving. En ja, ik doe het allemaal even graag.

Zomerfeest GorinchemOoit ben ik begonnen als DTP-er en op mijn 21ste kwam daar, zeer hobbymatig, het zingen bij. Met mijn oude schoolvrienden begonnen we de band “Loos Alarm”, waar we nog zeer regelmatig mee optreden. Het podium heeft me altijd getrokken, dus ging ik daar meer mee doen. In bandjes zingen vooral en af en toe wat gitaarspel erbij. In 2007 leerde ik Izak Boom kennen en al snel stonden we in het theater als Boom en Poldervaart. Onze kerstrevues waren een groot succes in Gorinchem en omstreken en ons nieuwe werk zal dat hopelijk ook weer zijn. In 2012 werd ik gevraagd voor een rol in “the Little Shop of Horrors”, een productie van Monkey Musical, een amateur theatergezelschap. Het acteren beviel me, dus het leek me leuk daar wat stappen in te zetten. Sindsdien ben ik geregeld te zien in online en tv-commercials en zo heel af en toe in een serie of film. Sinds enkele jaren treed ik ook wat vaker solo op. Gewoon, alleen met een gitaar, wat liedjes spelen en mensen laten lachen.

Op deze site verzamel ik een beetje wat ik doe, heb gedaan en ga doen. Wil je me boeken, uitschelden of gewoon iets vragen? Stuur me dan een mailtje!